Mijn foto
Almere, Netherlands
www.my-delicious-cakez-nl

6 augustus 2011

Taartje voor Brooklynn

Nou een taartje! Een stapeltaart voor de vandaag 1 jaar geworden Brooklynn. Gefeliciteerd mooie meid. Heb een mooie verjaardag.

De vulling is aardbeienvlaaivullig (toch wel een favoriet) en witte chocolade créme. Wist niet dat witte chocolade zo lekker was. Of wel maar heb het zolang niet gegeten dat ik vergeten was hoe het smaakt.
Toen ik net de foto's van de taart aan mijn dochter liet zien zei ze "mam, ik vind de taarten in het echt er veel mooier uitzien dan op de foto". Ik weet wat mij te doen staat. Het is nu echt tijd om wat aan mijn foto's te gaan doen. Het klopt ook. De kleuren komen vaak ook niet echt mooi naar voren. Volgende week moet ik weer een taart maken en dan zal ik mijn tijd nemen om mooie foto's te maken.

3 opmerkingen:

 1. Er was nog taart over. De bovenste. Wilde het niet aansnijden. Mensen vroegen steeds naar meer. Haha met die witte chocola. Ik vond die taart te mooi om in te snijden. Rashida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat de foto's betreft, heb je vast gelijk. En die leuke cursus dan ??? Neem toch dat andere toestel !!!

  Je weet wel wie.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die cursus ga ik vanaf nu in de praktijk brengen, want dit is gewoon zonde. Deze momenten krijg je gewoon niet terug. Dus vanaf nu mooie foto's, ik weet wel wie!!

  BeantwoordenVerwijderen