Mijn foto
Almere, Netherlands
www.my-delicious-cakez-nl

MyDeliciousCakez

Mijn taarten maak ik van biscuitgebak. Er wordt geen boter gebruikt zodat de taarten lekker luchtig zijn.

De taarten worden standaard rijkelijk gevuld met een laagje créme au beurre (ook wel botercréme genoemd) en een laagje jam. Andere vullingen zijn ook mogelijk (zie pagina vullingen). Voor het afsmeren van de taart (zodat de marsepein of fondant blijft zitten) gebruik ik standaard créme au beurre.

Verder worden de taarten bekleed met marsepein, fondant of marsefond (marsepein en fondant gemengd). Voor de versieringen gebruik ik verschillende decoratiemateriaal, marsepein, fondant of marsefond.

Ik ben geen bedrijf, maar maak hobbymatig taarten. Daarvoor vraag ik wel een vergoeding om zo mijn ingredienten, materiaalkosten, etc eruit kan halen. 

Elke taart is een handgemaakte taart, waar heel wat uren werk en dagen voorbereiding in gaan zitten maar met heel veel plezier wordt gemaakt. Voor mijn tijd kan ik geen kosten berekenen anders wordt de taart onbetaalbaar. Daarom vraag ik in plaats daarvan een kleine vergoeding om zo weer nieuw materiaal te kunnen kopen om weer mooie taarten te kunnen maken.

Doordat mijn taarten handgemaakt zijn, zijn het geen standaard taarten. Mijn taarten zijn uniek. Geen enkele taart is hetzelfde. De ene prinsessentaart is nooit hetzelfde als de andere prinsessentaart.

Tot nu toe zijn de mensen voor wie ik een taart heb gemaakt allemaal zeer tevreden over het resultaat en,  net zo belangrijk, de smaak.

Ik hoop ooit een taart voor jou te mogen maken!