Mijn foto
Almere, Netherlands
www.my-delicious-cakez-nl

Enkele reacties

Ik heb al diverse taarten gemaakt voor verschillende mensen en gelegenheden. Ik krijg op verschillende wijze een terugkoppeling:
via de mail, via smsjes, via facebook, mondeling, etc. Een aantal van de reacties vermeld ik hieronder. Het is teveel om alle reacties te vermelden aangezien ik op elke taart feedback vraag om zo mijzelf te verbeteren.
De taart was heerlijk. Ik heb ook de taart gezien die je voor Inge hebt gemaakt. Mooi!!! je bent er echt goed in!!!!! 
De taart is heerlijk. Moenie was helemaal onder de indruk ervan! ****We zijn lekker aan het genieten van de heerlijke taart. Ralph heeft weer ervan gesnoept en Moenie die maar blijf zeggen, het is van mij toch?? Bedankt!!!
Ik mis jouw taart gewoon. Ik droom zelfs van jouw taart. Heb er echt weer zin in. Ik zeg je nogmaals dat je er echt verder mee moet gaan.Er was nog taart over. De bovenste. Wilde het niet aansnijden. Mensen vroegen steeds naar meer. Haha met die witte chocola. Ik vond die taart te mooi om in te snijden. 


De taart was heerlijk iedereen vond het lekker en super mooi en Jc vond de taart met jaguar de mooiste en wil vandaag nog een stukje maar alleen van die taart zegt hihi gelukkig hebben we nog stukje over .. Ik vond het ook lekker ik had voor mezelf een cupcakje en chocotaartje bewaard maar die heeft iemand gewoon van me gestolen :( volgende keer maar weer proberen het was heerlijk we hebben ons adresje gevonden:) dank je voor de mooie taarten en het ritje Apeldoorn xgroetjes Denise
Oh, krijg er meteen weer trek van...

Ruth vond ze heeerlijk en vind 't jammer dat ze bijna op zijn.Hoi Clynes. Het is helemaal goed gegaan. Iedereen was erg enthousiast. Ze waren weer echt heerlijk en zagen er prachtig uit.


Hij was heerlijk eindelijk heb ik je taart geproefd
Ik vind ze heel mooi super bedankt
Zoooo... Deze was lekker zeg. Een echte bruidstaartensmaak. Dat vind ik de geweldigste taarten om te eten!!********** Jaja, kleur komt niet goed uit op de foto. Zou ik ook zeggen haha. Maare mensen. Ik heb al geproeft :P enne de taarten zijn DELICIOUS 
Damn!!!! Die was echt goddelijk! Heerlijke vulling en super marsepein! Jammie!!
Zooo Clynnie! Ze zijn echt in de smaak gevallen! Hartstikke lekker! Bedankt bedankt bedankt. Nog vele na deze.hahaha.