Mijn taarten worden standaard rijkelijk gevuld met 1 laag jam naar keuze en 1 laagje créme au beurre (botercréme). Daarna worden ze bekleed en gedecodeerd met marsepein en/of fondant.
Deze taarten worden gevuld met zijn standaard gevuld met 1 laag jam naar keuze + 1 laag crème au beu naar keuze zoals: vanille, champagne-, mokka-, caramel-, tiramisu of amarettocrème rre, bekleed met marsepein of met fondant en gedecoreerd.
Luxe vulling en/of fruit is ook mogelijk tegen meerprijs.
Er is heel veel mogelijk bv. bonbonbloc- of tobleronecrème, banketbakkersroom, mandarijntjes of ander fruit, ganache, crème met koekkruimels van bv. bitterkoekjes of oreo, kersenvlaaivulling, aarbeienvlaaivulling, tropischevruchtenvlaaivulling, bosvruchtenvlaaivulling.
Er kan gekozen worden voor max 2 vullingen.
Cupcakes kunnen ook gevuld worden.
|
Créme au beurre (botercremé) |
|
Tropische vruchtenvlaaivulling |
|
Aarbeien vlaaivulling |
|
Aardbeien créme au beurre en banketbakkersroom |
|
Bosvruchten créme au beurre met banketbakkersroom |
|
Vanille créme au beurre met banketbakkersroom |
Er zijn uiteraard meerdere smaken gemaakt, maar daar zijn geen foto's van. Die taarten zijn niet in mijn bijzijn genuttigd.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten