Mijn foto
Almere, Netherlands
www.my-delicious-cakez-nl

16 april 2011

Promotie

Ik heb mijzelf gepromoot bij mijn buren waaronder de eigenaresse van een bedrijf. Dit heeft mij een opdracht opgeleverd. Het is een prive-opdracht, maar over een paar maanden bestaat het bedrijf 2 jaar, dus tijd voor een feestje. Ze zou aan mij denken, voor bijvoorbeeld cupcakes met haar logo. Leuk he? Dus voor de prive-opdracht maar goed mijn best doen. Met mijn cupcakies heb ik al indruk gemaakt en de foto's van mijn taarten vond zij ook mooi. Maar eerst wilt ze voor haar dochter een taart. Thema? Een echte meisjes taart. Nou ik weet wel wat dat wordt. Ik ga mij wagen aan een schoenendoos met een pumps erop.
Ik had de mold in huis en heb van wat oude fondant waar ik tylose in had gemengd een schoen gemaakt. Het is niet perfect want ik heb het snel in elkaar geknutseld en zoals eerder gezegd is het oude fondant waarmee ik geoefend heb (dus let niet op de afwerking). Hieronder de foto:
Ik vind hem mooi gelukt voor de 1ste keer! 

Daarna heb ik hem nog eens op een iets andere manier in het zwart gemaakt, maar daarvoor heb ik marsepein gebruikt. Was ff vergeten dat dat niet werkt. Haha. Marsepein hard namelijk niet uit. Fondant wel. Maarrrr... Hij het is wel mooi gelukt vind ik zelf.

Is het niet net een echte schoen? De volgende schoen zal met kleur zijn. Benieuwd naar mijn oefentaart met schoen erop? Hou mijn blog in de gaten.

2 opmerkingen: