Mijn foto
Almere, Netherlands
www.my-delicious-cakez-nl

19 juni 2011

Taartje voor mijn dochters

Mijn dochters zijn 8 en 9 juni jarig. Goed gepland he? Zij houden niet van marsepein, maar wilde een Surinaamse cake, Eksi koekoe. Dat is een hele luchtige cake met gekleurde muisjes erop.

Deze heb ik niet zelf gemaakt, maar wel zelf gegoogled.
     De mijne zag er dit keer niet zo mooi uit. Hij was ingezakt. 
Maar het was wel weer erg lekker.

Omdat ik vind dat er bij een feestje wel een echte taart hoort en ik voor anderen wel mijn best doe om een mooie, leuke en lekkere taart te maken heb ik voor mijn meisjes toch een taartje gemaakt. Aangezien Topmodel helemaal hot is heb ik er een topmodel taart van gemaakt. Ik wilde ze eingelijk proberen te puzzelen, maar ik dacht er pas vrijdagochtend aan om dit thema te gebruiken. De taart is goed bevallen. De taart was gevuld met tropische vlaaivruchtenvulling en banketbakkersroom.

De foto? Oja

TopmodeltaartIn alle haast en geregel was ik bijna vergeten een foto te maken. Vandaar alleen een foto van de bovenkant dit keer. Ik heb voor de taart een imprint mat gebruikt om figuurtjes in te drukken. Ook heb ik een randje gemaakt aan de onderkant met strikjes eraan.
Dit was de SNOEPTAFEL!
3 opmerkingen:

 1. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke taart heb je gemaakt, dat was wel smullen zeker.

  gr stina

  BeantwoordenVerwijderen